Information om vårat Röger Hundtjänst/hunddagis!

Vi som är ansvariga för dagiset är Isabella Röger och Anna Lindqvist.

Vi har flockdagis där vi endast tar in tikar och kastrerade hanar samt  boxdagis där kastrerade som okastrerade är välkomna!

Våra öppettider är mån-fre 07.00-18.00. Någon av oss ansvariga kommer finnas på plats hela tiden och lämnar aldrig hundarna ensamma eller utan uppsyn.

Vi har en bra och trygg företagsförsäkring samt att alla dagishundar ska vara försäkrade. Om olyckan skulle vara framme kontaktas ägare och veterinär, men vi kommer såklart göra allt för att undvika dessa situationer.

Vi tar in hundar som vi känner skulle passa in i dagisflocken och kan känna sig trygg i en en hunddagis miljö. Vi har 3 veckors prövotid för varje hund för att kunna avgöra att hunden passar på hunddagis. Hunden ska vara minst 6 månader gammal vid inskolning. Alla raser och /ren/blandraser är välkomna hos oss!

Lokalen är ca 600 kvadratmeter. Vi har hundbäddar, sängar, soffor och myshörnor där hundarna kan ligga och ta det lugnt efter dagens aktiviteter. Vit delar upp hundarna i mindre grupper och givetvis kommer er hund att få vara med andra hundar som den kan känna sig trygg med. Det finns en sjukbox där hundar som behöver avskildhet från de andra hundarna eller vid eventuella skador får vistas.

Boxdagis
Hemtrevliga, ljusa och stora boxar, där hundarna får promenader, aktivering, borstning, bad, kloklippning, mys mm. Här tar vi emot tikar, okastrerade och kastrerade hanhundar, blandraser och renrasiga hundar. ALLA ÄR VÄLKOMNA det viktigaste är att hunden kan känna sig trygg i dagismiljön och med oss!

Våra rutiner!
3 Promenader, en kortare rast runda på morgon, en lång promenad vid 10 (1-4 timmar) och en rast runda på eftermiddagen.
Någon mental eller fysisk aktivering av varje hund sker nästan varje dag samt passivitetsträning.
Mat till hundarna om ägaren önskar, mat medtages själv. Maten ges till varje hund enskilt så de får en extra mysstund med oss.
Träning av hunden kan ske efter ägarens önskemål, annars tränar vi på olika aktiviteter som tex agility, rallylydnad, aktiveringsspel, nosework, självförtroendebana, utflykter mm

Vi gör även utflykter då och då med vår minibuss som är inredd med burar och vi erbjuder även pälsvård, bad och kloklippning.
Max antal hundar: Flockdagis 18 st & Boxdagis 7 st
Pris för flockdagisplats är 3500:-/månad.
Pris för Boxdagis är 2700:-/månad.
Vi har även halvtider

Har du mer frågor är det bara att höra av dig till mig Isabella Röger på nummer  0727446780 eller Anna Lindqvist 0703995523