Våra dagishundar

1902754_948337268515698_3004492417665688528_n 1902754_948337268515698_3004492417665688528_n
Ängla och saga är två tuffa brudar som har koll på läget. De älskar att hänga med på allt om det inte regnar eller är minusgrader. De är 2 glada chihuahua som gillar godis, mys, bus och de är riktiga livsnjutare.
Detta är Leo som är av rasen mellan pinscher. Han älskar att träna och busa med sina dagiskompisar men att mysa i soffan en stund går lika bra. 
Charlie är en Bichon havanaise kille som i början tyckte det var lite läskigt att vara på dagis men efter en och en halv timme så var det bara glädje och bus som gällde för Charlie. Vi tränar mycket balans och underlagsträning med honom och han älskar det. Charlie är en mycket trevlig hund som verkar trivas med dagislivet:)
leja leja
Leja är en glad Borderterrier tjej, hon älskar att busa med alla, speciellt glad blir hon då hon ser att vi ska  träna, hon älskar allt från freestyle till aktiveringsspel. På eftermiddagen vill hon gärna mysa och vila i nån av våra famnar. Leja är en tjej som funkar ihop med alla hundar och hennes favorit sak är att pussas:)

Detta är Trulls och han är en Dvärgpudel. En försiktig kille men som tuffar på sig dag för dag. Trulls gillar att träna, mysa och är alltid på plats när det är mat dags! 

Radar är en glad kille i sina bästa år som älskar allt och alla. Flyger det ett löv förbi så blir Radar lyckligast i världen. Han vill vara med på all aktivering och tycker allt är kul:)
Abbe är en tuff liten kille som hänger med på det mesta. Han är en petit brabancon och finaste lilla killen.
Det här är Birk, han är en Belgisk vallhund Tervueren som är en glad och träningsvillig kille.

Här har vi Miina en boxer som är glad och sprallig som en riktig clown, hon älskar att träna men även mysstunder är mycket uppskattade.

Detta är Oliver, en go och glad lagotto kille som älskar långa promenader men även att träna.

Här har vi Elsa som är blandras mellan Amstaff, Staffe, Bulldog och Mastiff. En riktig kelgris som älskar allt och alla.

Detta är ''systrarna'' Lava och Yenna. Lava är av rasen Australien Shepherd och Yenna är av rasen Chodsky Pes´. Goa och glada tjejer som älskar både aktivitet och mys.

Oliver är en speciell herre som är av rasen Mellan Pudel. Älskar både mys och aktivitet och vi får ofta skratta åt hans olika läten.

Zeb är en blandras mellan Amstaff och Old English Bulldog en stor kille som inte alltid har koll på sin storlek men har hjärtat på rätt ställe. Han älskar nästan alla aktiviteter som vi hittae på men svansen går lite extra när bollbadet kommer fram, han älskar även att mysa. 

Detta är Leia en Engelsk Springerspaniel, är tjej med fart i som älskar bus och aktivitet men kan lika gärna slappa i soffan.

Här har vi Herkules som är en blandras mellan Pudel och Cavalier King Charles Spaniel. En glad kille som älskar mys och långa härliga promenader.

Detta är vår Labradoodel Leya. Hon är en härlig individ som lätt anpassar sig för lek med alla storlekar, hon är lika glad oavsett vad vi gör om det är aktiviteter promenader eller mys.

Här har vi Kenzo som är av rasen Spansk vattenhund. Hon är en försiktig tjej på dagis men som gillar att busa. Hon gillar både promenad, träning och mys.

Detta är Zingo en Lagotto kille som älskar allt vi hittar på och varje morgon möts vi med ett stort leende.
Här har vi Selma, en liten Dvärgpudel tjej som älskar allt och alla. Hon älskar promenad och aktivitet men det bästa hon vet är att mysa med personalen. 

Detta är Fia som är av rasen Yorkshire terrier, hon är en tuff tjej som älskar dagis. Gillar att gå promenader och att mysa med fröknarna.

Här har vi Sälka som är en Kelpie. Hon är en aktiv tjej som hänger med på alla aktiviteter men brukar somna i soffan mot slutet av dagen.

Texas är av rasen Bichon havanais. Han är en försiktig kille som helst hänger med de lugna hundarna eller med dagisfröknarna men hänger glatt med på både promenader och aktiviteter.

Här har vi Zelma med Z som är en dvärg schnauzer! En tuff tjej som älskar bus och promenader. Hon myser gärna ner sig i soffan efter en lång aktiv dag på dagis.

Här har vi lilla Holly, en blandras mellan Pomeranian och Tysk spets. En tjejig tjej som helst inte är ute när det regnar men älskar annars att vara med på alla aktiviteter. 

Molly är en Jack Russel Terrier som det är mycket fart i. Hon älskar att busa med sina kompisar men kan även ta det lugnt en stund i soffan.

Här har vi Doris som är av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Hon är en busig ung tjej som älskar att komma till dagis, men förutom att busa och gå promenader så är hon är riktigt kramgo tjej. 

Detta är Sally, en Portugisisk Vattenhund. Hon är ett riktigt busfrö som gärna busar med sina kompisar men går gärna och lägger sig i soffan en stund också.

Här har vi Lilly som med sina 11 år inte gör så mycket väsen av sig. Hon älskar att komma till dagis och vill gärna mysa i någons knä eller gå på promenad.
Detta är Mini och Hugo som båda är av rasen Bischon Havanais.